Fiskars vahvistaa yhtiön johtoa – Sari Pohjonen nimitetään Fiskarsin talousjohtajaksi

Fiskars on nimittänyt tänään KTM Sari Pohjosen Fiskarsin talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Sari Pohjonen raportoi konsernin toimitusjohtajalle Kari Kauniskankaalle. Fiskarsin operatiivinen johtaja ja talousjohtaja Teemu Kangas-Kärki jatkaa tehtävässään varatoimitusjohtajana ja Fiskarsin operatiivisena johtajana. Hän vastaa yhtiössä strategisen yhtenäisyyden rakentamisesta ja priorisoinneista.

Sari Pohjonen tuli Fiskarsiin vuonna 2016 ja on toiminut Living-liiketoiminnan talousjohtajana. Aikaisemmin hän toimi Reima-konsernin talousjohtajana ja varatoimitusjohtajana. Sari Pohjonen on työskennellyt Fiskarsissa aikaisemmin uransa aikana ja toiminut eri tehtävissä Iittalassa ja Fiskarsissa vuosina 2008–2012.

“Sari on kokenut talousalan ammattilainen ja olin erittäin tyytyväinen toivottaessani hänet takaisin Fiskarsille viime vuonna. Fiskars hyötyy hänen arvokkaasta kokemuksestaan tässä konsernitason tehtävässä. Olen erityisen iloinen siitä, että saimme nimitettyä tähän tärkeään johtajatehtävään henkilön omasta tiimistämme. Nimityksen myötä Teemu Kangas-Kärki voi jatkossa keskittyä paremmin tukemaan Fiskarsin strategista muutosmatkaa”, sanoi Fiskarsin toimitusjohtaja Kari Kauniskangas.