Veikkaus aloittaa yhteistoimintaneuvottelut kustannustehokkuuden parantamiseksi

rahamaailmabanneri

Veikkaus aloittaa yhteistoimintaneuvottelut kustannustehokkuuden ja kilpailukyvyn parantamiseksi. Tavoitteena on yhtenäistää toimintoja ja karsia päällekkäisyyksiä. RAY:n, Fintoton ja Veikkauksen rahapelitoiminnot yhdistyivät vuoden 2017 alussa.

– Tavoitteenamme on kilpailukykyinen tulevaisuuden rahapeliyhtiö ja panostamme voimakkaasti digitaaliseen liiketoimintaan. Parannamme kustannustehokkuutta verrattuna aiempaan kolmen toimijan kokonaisuuteen. Kehitämme yhtenäisiä, uuden yhtiön toimintamalleja, sanoo toimitusjohtaja Olli Sarekoski.

Neuvottelujen piirissä on 960 henkilöä, ja tämänhetkisen arvion mukaan suunnitellut toimenpiteet voivat johtaa arviolta noin 140 työsuhteen päättymiseen ja 20 henkilön toimenkuvan olennaiseen muutokseen. Veikkauksen henkilöstömäärä on noin 2000.