Jaana Tuominen nimitetty Fiskars Oyj Abp:n toimitusjohtajaksi

2017-06-20 14_15_25-tuominen.pdf - Nitro Pro 9 (Expired Trial)

Fiskarsin hallitus on nimittänyt diplomi-insinööri Jaana Tuomisen (synt. 1960) Fiskars Oyj Abp:n toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään viimeistään 1.1.2018. 

Jaana Tuominen siirtyy Fiskarsiin Paulig Oy:n konserni- ja toimitusjohtajan tehtävästä, jossa hän on toiminut vuodesta 2008 lähtien. Sitä ennen hän on toiminut GE Healthcarella globaaleissa johtotehtävissä. Hän on myös Finnair Oyj:n ja Suominen Oyj:n hallitusten jäsen.  

“Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme nimittää Jaana Tuomisen Fiskarsin uudeksi toimitusjohtajaksi. Jaanalla on laaja-alaista kokemusta eri johtotehtävistä ja vahvaa näyttöä kansainvälisten brändien rakentamisesta ja globaalin liiketoiminnan kehittämisestä. Fiskars on matkalla kuluttajatuoteyhtiöksi, jolla on perhe ikonisia lifestyle-brändejä. Jaanan strategiaosaaminen ja kyvykkyydet muutosjohtamisessa ovat merkittävä voimavara Fiskarsille”, sanoi Fiskarsin hallituksen puheenjohtaja Paul Ehrnrooth. 

Helmikuusta 2017 alkaen väliaikaisena toimitusjohtajana toiminut Teemu Kangas-Kärki jatkaa tehtävässä siihen saakka, kunnes Jaana Tuominen aloittaa toimitusjohtajana. Tämän jälkeen Teemu Kangas-Kärki jatkaa omassa tehtävässään yhtiön varatoimitusjohtajana, operatiivisena johtajana sekä johtoryhmän jäsenenä.