Cargotec on saattanut yhteistoimintaneuvottelut päätökseen Suomessa

Cargotec-credit-Cargotec-Corporation

Cargotec on saanut yhteistoimintaneuvottelut henkilöstön kanssa päätökseen Suomessa. Neuvottelujen tuloksena Cargotec on päättänyt virtaviivaistaa yhteisiä transaktionaalisia tukitoimintoja Suomessa. Lisäksi tietyt Suomen rahoitukseen, henkilöstöhallintoon, tietohallintoon ja epäsuoriin hankintoihin liittyvät palvelut tullaan tuottamaan Cargotecin uudesta palvelukeskuksesta Bulgarian Sofiasta.

Yhteistoimintaneuvottelut alkoivat toukokuun 15. päivä. Muutokset johtavat 45 toimen pysyvään vähenemiseen Helsingissä, Kaarinassa, Tampereella ja Raisiossa. Vähennykset ja järjestelyt alkavat tänä vuonna ja ne saadaan päätökseen viimeistään vuoden 2018 kuluessa. Cargotecilla on noin 950 työntekijää Suomessa.