Froneri Finland Oy Käynnistää Yhteistoimintaneuvottelut

rahamaailmabanneri

Froneri Finland Oy aloittaa yhteistoimintaneuvottelut Suomessa 12.9.2017.

Neuvottelujen piirissä ovat yhtiön pääkonttori sekä Turengin tehdas, yhteensä noin 200 henkilöä. Vähennystarpeeksi on arvioitu yhteensä noin 35 työpaikkaa.

Froneri Finland on osa maailmanlaajuista Froneri-yhteisyritystä, jonka toiminta alkoi Froneri-yhtiön nimissä lokakuussa 2016. Henkilöstövähennykset liittyvät uuden organisaation maailmanlaajuiseen muokkaamiseen. Tavoitteena on keventää liiketoiminnan tulevaisuuden kannalta liian raskaita toimintatapoja vastataksemme paremmin markkinaympäristön alati koveneviin vaateisiin.

“On todella ikävää, että joudumme mahdollisesti tekemään henkilöstövähennyksiä. Uuden yhtiömme, Froneri Finland Oy:n, toimintatavat ovat muuttuneet, sillä nykyrakenteemme ei valitettavasti tällä hetkellä tue toimintaamme haastavassa markkinatilanteessa. Sopeutuksia on tässä tilanteessa haettava. Positiivista järjestelyissä on pitkän tähtäimen kilpailukyvyn takaaminen ja sitä kautta kotimaisena työllistäjänä säilyminen”, toteaa Froneri Finland Oy:n toimitusjohtaja Johanna Sewón-Kievari.