Cloetta Suomi Oy aloittaa yhteistoimintaneuvottelut toimintojen yhtenäistämiseks

rahamaailmabanneri

Keväällä 2017 toteutetussa globaalissa yrityskaupassa Cloetta osti Candyking Holding AB:n. Candyking Finland ja Cloetta Suomi Oy ovat allekirjoittaneet liikkeenluovutussopimuksen, jonka mukaan tänään 18.9. Candyking Finland Oy:n henkilöstö on siirtynyt Cloetta Suomi Oy:n palvelukseen. Uuden organisaation toimintamallit on tarkoitus yhdistää ja tästä syystä Cloetta Suomi Oy aloittaa yhteistoimintaneuvottelut.

Neuvottelut koskevat koko uutta organisaatiota, eli noin 200 henkilöä, lukuun ottamatta työtehtäviä, jotka kuuluvat konsernin keskitettyihin toimintoihin.

”Alkuvuonna 2017 toteutetun liikekaupan myötä vahvistimme asemaamme irtomakeisliiketoiminnassa. Nyt on tullut aika yhdistää organisaatiomme ja toimintatapamme. Tavoitteenamme on luoda yhtenäinen ja kilpailukykyinen kokonaisuus, joka palvelee tarkoituksenmukaisesti niin pakattujen makeisten kuin irtomakeisten liiketoimintaa”, kertoo toimitusjohtaja Ville Perho.

Yhteistoimintaneuvottelut saattavat johtaa enintään 32 työtekijän työsuhteen päättymiseen. Lisäksi muutokset saattavat johtaa tarvittaessa töihin kutsuttavien työsuhteiden päättymiseen.