JYSK palkitsee henkilöstöä ennätysbonuksin

kr1ehhys7rupamqncjbr

Yli 500 myymälätyöntekijän keskimääräinen bonus nousi tilikaudella peräti 2360 euroon. Kun bonuksien kokonaissumma suhteutetaan maksettuihin palkkoihin, vastaa se 11,3 %:n lisäystä vuosiansioihin kaikille bonusjärjestelmään kuuluville työntekijöille. Kasvua edellisvuoden bonuskertymään tuli 33 %.

– Tämän vuoden bonukset nousivat aivan uudelle tasolle, ja olemme todella ylpeitä ja iloisia siitä, että myymälähenkilöstömme kokonaiskertymä ylitti ensimmäistä kertaa miljoona euroa. Uskomme vahvasti kannustavan bonusjärjestelmän lisäävän henkilöstön tyytyväisyyttä, motivaatiota ja sitoutuneisuutta yritykseemme, JYSK Suomen Country Manager Ville Velin kiteyttää.

Ainutlaatuinen palkitsemisjärjestelmä kaupan alalla

JYSK maksaa kaikille myyjilleen palkkaa kaupan alan TESin mukaan ja yrityksen bonusjärjestelmässä on mukana koko yrityksen myymälähenkilökunta Suomessa, mukaan lukien yrityksen lyhytaikaisissa työsuhteissa olevat työntekijät. JYSK maksaa bonuksia jo työntekijän ensimmäisen kokonaisen kvartaalin jälkeen, mikä tarkoittaa, että myös kesätyöntekijät saavat nauttia bonuksista.

Bonukset maksetaan kullekin työntekijälle toimenkuvan perusteella asetettujen kriteerien mukaisesti oman myymälän tuloksiin pohjautuen. Huomionarvoista on, että työntekijät pystyvät itse vaikuttamaan tuloksiin merkittävissä määrin omalla toiminnallaan.

– Kuluneella tilikaudella henkilökuntamme onnistui asiakaspalvelussa ja myynnissä ennätyksellisen hyvin. Liikevaihtomme kehitys ylitti markkinoiden yleisen kehityksen kaksinumeroisin luvuin, Ville Velin painottaa.

JYSK panostaa henkilöstöön ja vahvaan yrityskultuuriin

Myymälähenkilökunnan bonusta maksetaan pitkin vuotta aina kunkin kvartaalin jälkeen, jolloin työntekijät saavat välittömän palkkion onnistumisestaan.

Tilikauden viimeiseltä kvartaalilta eli Q4:ltä (kesä-elokuu) bonuksia maksettiin ennätyksellisesti 500 henkilölle.

– JYSK on kautta aikojen halunnut palkita laajasti henkilöstöään hyvistä tuloksista. Olemme jo useana peräkkäisenä vuotena päätyneet maksamaan ennätyksellisiä summia erinomaisen menestyksemme vuoksi. JYSKin merkittävä kasvu on suoraan seurausta tuotevalikoiman kehittymisestä skandinaavisempaan suuntaan, tuotelaadun parantamisesta erinomaiselle tasolle sekä entistä parempien hintojen tarjoamisessa asiakkaalle, kertoo Velin.

 

RAHAMAAILMA SOMESSA!!

YHTEYDENOTOT

Rahamaailma/Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
Sähköpostit:
rahamaailma (@)victoriamedia.fi
rahamaailma.talous(@)gmail.com
rahamaailma(@)yahoo.com