Huhtamäki investoi uuteen tuotantolaitokseen Hämeenlinnassa

123849

Huhtamäki investoi noin 11 miljoonaa euroa Hämeenlinnaan rakennettavaan uuteen tuotantolaitokseen. Tuotanto siirretään nykyisestä 1960-luvulla rakennetusta kiinteistöstä uusiin ja ajanmukaisiin tiloihin. Rakentamisen on suunniteltu alkavan kevättalvella 2018 ja uuden tuotantolaitoksen odotetaan aloittavan toimintansa keväällä 2019. Investointi ajoittuu pääosin vuodelle 2018.

“Liikkuva ja osin kiireinenkin elämäntyyli kasvattaa mukaan otettavien ruokien ja juomien kulutusta. Tämä luo meille kasvumahdollisuuksia, joihin pystymme investoinnin avulla tarttumaan entistä paremmin”, toteaa Huhtamaki Foodservice Nordicin toimitusjohtaja Maisa Katila.

Investoinnin yhteydessä tehtaan konekantaa uusitaan ja automaatiota lisätään. Kilpailukykyä parannetaan myös suunnittelemalla uudet tilat lean-periaatteiden mukaisesti tavaravirtoja sujuvoittaen ja tuotantotiloissa tapahtuva turha liikenne minimoiden. Tuotantotilojen ajanmukaistaminen parantaa myös työturvallisuutta ja ergonomiaa. 

“Hämeenlinna on hyvä paikka tuotantolaitoksellemme. Täällä on osaavaa ja kokenutta työvoimaa, ja lisäksi raaka-aine saadaan läheltä. Uuden tehtaan myötä pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme Pohjoismaissa ja Baltiassa”, sanoo toimitusjohtaja Katila.

RAHAMAAILMA SOMESSA!!

YHTEYDENOTOT

Rahamaailma/Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
Sähköpostit:
rahamaailma (@)victoriamedia.fi
rahamaailma.talous(@)gmail.com
rahamaailma(@)yahoo.com