Veikko ja Lahja Hurstin avustusjärjestölle peräti 100 000 euron arvoinen tuotelahjoitus Tokmannilta ja Unilever Finlandilta

f212zvdgbuach5sdjrkg

Oheisessa kuvassa ovat Tokmannin hankintajohtaja Karri Pulli (ensimmäinen vasemmalta), Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:n Heikki Hursti, Unilever Finlandin kategoriajohtaja Jouni Ahlqvist ja Tokmannin markkinointijohtaja Tomi Hakanpää.

Avustusjärjestö Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:n toimintaa johtava Heikki Hursti esitti kiitoksensa vastaanottaessaan peräti 100 000 euron arvoisen tuotelahjoituksen Tokmannilta ja elintarvike- ja päivittäistavaratuotteistaan tutulta Unilever Finlandilta Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Mäntsälässä maanantaina 4.12.2017.

Tokmannin ja Unilever Finlandin lahjoitus on jo seitsemäs Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:lle joulun alla osoittama lahjoitus. Yhteensä osapuolet ovat lahjoittaneet 1960-luvulla perustetulle avustusjärjestölle noin 270 000 euron arvosta erilaisia tuotteita.

– Olemme erittäin iloisia siitä, että olemme voineet tukea tärkeää avustustyötä tekevän Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:tä tuotelahjoituksin jo seitsemänä vuonna peräkkäin. Erityisen iloisia olemme siitä, että voimme näin Suomen satavuotisjuhlavuoden kunniaksi tehdä peräti 100 000 euron arvoisen lahjoituksen, Tokmannin hankintajohtaja Karri Pulli kertoo.

Hurstin avustusjärjestön saaman lahjoituksen taustalla oli Tokmannin ja Unilever Finlandin 9.10.–30.11.2017 järjestämä kampanja, jossa jokainen Tokmannilla kampanja-aikana myyty Bio Luvilin, Pepsodentin, Doven ja usean muun Unileverin brändin tuote kasvatti lahjoituspottia.

– Lahjoituspotti kasvoi ilahduttavan suureksi, kiitos kampanjatuotteita ostaneiden asiakkaidemme sekä erittäin hyvää työtä kampanjan onnistumisen eteen tehneen Tokmannin ja Unileverin henkilökunnan, Pulli kertoo.

Myös Heikki Hursti kertoo olevansa erittäin ilahtunut avustusjärjestön saamasta tuesta ja suuresta lahjoituspotista.

– On valtava hieno asia, että Tokmanni ja Unilever ovat mukana tukemassa säätiötämme. Yhteistyö Tokmannin ja Unileverin kanssa on ollut aivan upea ja olen siitä sydämellisesti kiitollinen. Tuki on tärkeää ja auttaa monia ihmisiä eteenpäin, Heikki Hursti kertoo.

Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry on suomalainen kristillinen avustusjärjestö, joka tekee arvokasta työtä vähävaraisten auttamiseksi Suomessa. Järjestö toimii jakamalla vaate- ja ruoka-avustuksia ympäri vuoden niitä tarvitseville sekä järjestämällä erilaisia tapahtumia, kuten Helsingissä järjestettävä, vähävaraisille ja syrjäytyneille suunnattu Köyhien Linnanjuhla itsenäisyyspäivänä ja Joulujuhla jouluaattona.