Martin Backman jättää toimitusjohtajan tehtävänsä Aktiassa

8711411245565881_800x800ar

Martin Backman

Aktia Pankki Oyj:n hallitus ja sen toimitusjohtaja Martin Backman ovat yhdessä sopineet, että Martin Backman jättää tehtävänsä välittömästi. Backman on toiminut yhtiön toimitusjohtajana maaliskuusta 2017.

Aktia Pankki Oyj:n hallitus käynnistää viipymättä hakuprosessin uuden toimitusjohtajan valitsemiseksi. Väliaikaisena toimitusjohtajana toimii yhtiön varatoimitusjohtaja ja operatiivisesta toiminnasta vastaava Juha Hammarén.

Aktia Pankki Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Dag Wallgren: “Backmanin johdolla yhtiölle on ripeässä tahdissa rakennettu uusi strategia ja käynnistetty useita hankkeita, joiden avulla yhtiö pystyy vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin ja digitalisoituvan toimintaympäristön haasteisiin. Seuraavan toimitusjohtajan tehtävänä on viedä muutosta eteenpäin määrätietoisesti ja hyvässä yhteistyössä henkilöstön kanssa”.

RAHAMAAILMA SOMESSA!!

YHTEYDENOTOT

Rahamaailma/Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
Sähköpostit:
rahamaailma (@)victoriamedia.fi
rahamaailma.talous(@)gmail.com
rahamaailma(@)yahoo.com