Robottivalmistaja Cimcorp laajentaa – tilat lähes kaksinkertaistuvat Ulvilassa

WEB-cimcorp-expansion

Arkkitehdin luonnos Cimcorpin toimitilojen laajennuksesta. Uudet rakennukset esitetty keltaisella värillä (lopulliset materiaalit ja värit tullaan päättämään prosessin edetessä).

Sisälogistiikan automaatioratkaisuja toimittava Cimcorp vastaa kasvuun ja lähes kaksinkertaistaa Ulvilassa toimivan pääkonttorinsa tuotanto- ja toimistotilat. Rakennushanke käynnistyy kesän 2018 aikana.

Yhtiö osti elokuussa 2017 Ulvilan kaupungilta 8 500 m2:n suuruisen määräalan nykyisen tontin vierestä ja on nyt tehnyt päätöksen toimitilojen laajennuksesta. Isommat tilat antavat mahdollisuuden merkittävästi tehostaa ja kehittää yhtiön toimintoja.

Laajennuksen valmistuttua Ulvilan toimitalon kokonaispinta-ala on nykyisen 9 500 m2:n sijaan 17 400 m2, josta tuotantotilan osuus 11 500 m2 ja toimistotilan osuus 5 900 m2.

Rakennustyöt alkavat kesällä 2018, ja laajennus valmistuu alustavan suunnitelman mukaan kesän 2019 aikana.

Investointipäätös perustuu yhtiön monta vuotta jatkuneeseen kasvuun ja hyviin tulevaisuuden näkymiin. Uudet tilat antavat meille mahdollisuuden panostaa entistä enemmän tuotekehitykseen sekä vastata kasvavaan globaaliin kysyntään. Saamme myös kaikki toimintomme jälleen saman katon alle,

kertoo Cimcorp Oy:n toimitusjohtaja Masatoshi Wakabayashi.