:VAALIMAA: ZSARIN VETÄJÄKSI HARRODS-, SELFRIDGES- JA AU PONT ROUGE -TAVARATALOJEN EX-JOHTAJA

david-wilkinson-zsar-1

Vaalimaalle Suomen ja Venäjän rajalle nousevan Zsar Outlet Village -ostoskylän johtajaksi on valittu kansainvälisesti mittavan kaupan alan uran tehnyt brittiläinen David Wilkinson. Aiemmin muun muassa Harrods– ja Selfridges -tavaratalojen johtoryhmiin kuulunut Wilkinson tulee Zsarin vetäjäksi pietarilaisen Au Pont Rouge -luksustavaratalon johtajan paikalta.

Wilkinson on toiminut urallaan myös muun muassa Kurt Geiger -kenkämerkin kaupallisena johtajana, Arabian niemimaalla toimivan Salam Stores -kauppaketjun johtajana sekä venäläisen ТВОЕ -vaatemerkin toimitusjohtajana.

Wilkinson aloittaa tehtävässään 1.8 ja ottaa vastuulleen Suomen ensimmäisen outlet-keskuksen kehittämisen, käynnistämisen sekä päivittäisen operoinnin. Hän raportoi Zsarin kehitysyhtiön, East Finland Real Estate Oy:n, johdolle.

”Zsarin konsepti, brändivalikoima, miljöö ja erinomainen sijainti Suomen ja Venäjän rajalla ovat maailmaltakin katsottuna jotain täysin ainutlaatuista. Haluan olla mukana kehittämässä kokonaan uudenlaista, kansainvälisen tason kauppakeskusta Suomeen. Uskon vahvasti, että Zsar tulee houkuttelemaan niin suomalaisia, venäläisiä kuin aasialaisiakin asiakkaita, jotka arvostavat ensiluokkaista asiakaskokemusta”, David Wilkinson arvioi.

”Davidin pitkä kokemus ikonisten kansainvälisten kaupan alan yritysten johtotehtävistä sekä toisaalta uuden liiketoiminnan kehittämisestä eri puolilla maailmaa on Suomen mittakaavassa täysin ainutlaatuista. Suomalainen muotikauppa on pitkään kaivannut uudentyyppisiä konsepteja, ja David tuo Zsarin johtamiseen valtavan määrän kansainvälistä kokemusta, näkemystä, ideoita, toimintamalleja, sekä ennen kaikkea silmää asiakaskokemuksen jatkuvaan kehittämiseen”, sanoo Zsarin kehitysyhtiön East Finland Real Estate Oy:n toimitusjohtaja Sami Vainiomäki.

Zsar Outlet Village on Suomen ensimmäinen outlet-kylä ja se avataan marraskuun lopulla. Ensimmäisessä rakennusvaiheessa Zsarin kylämäiseen miljööseen tulee noin 60 pääasiassa kansainvälistä muoti- ja kodintarvikebrändiä omilla liikkeillään. Vuokralaisiksi ovat tulossa muun muassa Armani, Flavio Castellani, Guess, Hugo Boss, Le Creuset, Maya Maya ja Nike. Kukin liike myy tuotteensa aina 30-70 prosenttia normaalihintoja edullisemmin.