Yepzonin anti tuplasti tavoitteessa – koossa lähes miljoona euroa

yepzon_1

Suomalaisen teknologiayhtiö Yepzonin osakeanti jatkuu vielä tiistain 10.7.2018 ajan. Sijoittajat ovat löytäneet 10.5.2018 alkaneen annin hyvin: Kun antia on jäljellä 15 tuntia, kertymä on 866 000 euroa. Yhtiö kerää rahoitusta viedäkseen palvelunsa 5G-aikakaudelle, toteuttaakseen kasvua yritysjärjestelyin ja kasvattaakseen markkinaosuuttaan uudessa segmentissään, teollisuudessa.
 
Aiemmin keväällä Yepzon ja Valmet tiedottivat yhteisestä tuotekehityshankkeesta. Tämän yhteistyön tuloksena syntyy uniikki sensorointilaitteen ja palvelun yhdistelmä öljy- ja kaasutoimialaan. 2.7.2018 Yepzon allekirjoitti lisenssikumppaninsa PocketFinderin kanssa sopimuksen kuluttajaliiketoimiensa yhdistämisestä Pohjois-Amerikassa. Järjestely lisää yhtiön Amerikan operaation kassavirtaa ja kannattavuutta ja mahdollistaa sen pääsyn paikalliseen pääomamarkkinaan. Vuoden 2019 alkupuolella päivänvalon näkee Yepzonin 5G-paikannuslaite, josta kuluttajakäyttöön tulee Yepzon LiTE ja teollisuuteen Yepzon Asset.

Omistajien määrä nousee yli tuhanteen
 
”Osakeannin onnistuminen on sijoittajilta vahva viesti siitä, että olemme oikealla polulla investoidessamme vahvasti tulevaisuuteen ja rakentaessamme liiketoimintaamme kahdelle kivijalalle; teollisuuteen ja kuluttajaliiketoimintaan. Vanhojen omistajien ja henkilöstön osallistuminen antiin oli merkittävä”, iloitsee Yepzonin perustaja Otto Linna.
 
Vanhojen omistajien merkintöjen lisäksi Yepzon saa yli 400 uutta sijoittajaa ja yhtiön omistajien määrä nousee kierroksella yli tuhanteen. Kierroksella omistajiin liittyi myös ruotsalaisen Bonnierin osin rahoittama sijoitusrahasto NFT Ventures. Yepzon Oy:n suuromistajia ovat mm. Otto Linna, Mikko Nissinen, Sign Systems Finland, Antti Halonen ja Amor&Labor Oy.