Tuuli Kousa OP Ryhmän viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi

Tuuli_K_1

LL.B., LL.M. Tuuli Kousa (39) on nimitetty OP Ryhmän viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi 1.9.2018 alkaen. Hänen vastuualueenaan on OP Ryhmän ulkoinen ja sisäinen viestintä, yhteiskuntasuhteet ja vastuullisuus. Uudessa tehtävässään Kousa raportoi OP Ryhmän pääjohtaja Timo Ritakalliolle.

Kousa on työskennellyt OPssa viestinnän johtotehtävissä vuodesta 2015 ja vastannut viimeksi talousviestinnästä, mediasuhteista, yhteiskuntasuhteista ja vastuullisuudesta. Ennen OPlle siirtymistään Kousa on työskennellyt viestintätoimisto Milttonin johtavana konsulttina ja varatoimitusjohtajana, omistajaohjausministerin erityisavustajana sekä viestinnän ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntija- ja päällikkötehtävissä Nesteellä, SanomaWSOY:ssa ja Gummeruksessa.

– Tuuli Kousan valinnassa OP Ryhmän viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajaksi korostui hänen monipuolinen kokemuksensa viestinnän eri tehtävistä, vahva yhteiskunnallisten asioiden tuntemus sekä laajat verkostot. Tuuli tuntee hyvin myös OP Ryhmän arvopohjan ja toimintatavan, jossa korostuvat vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Tuulilla on paljon aiempaa kokemusta vastuullisuusasioiden hoitamisesta. Tuulin nimityksen myötä haluamme entisestään vahvistaa rooliamme vastuullisena yhteiskunnallisena toimijana eri sidosryhmiemme keskuudessa, sanoo OP Ryhmän pääjohtaja Timo Ritakallio.

Aiemmin tiedotetun mukaisesti OP Ryhmän nykyinen viestintäjohtaja Carina Geber-Teir siirtyy Cargotecin viestintäjohtajaksi syyskuussa 2018.