Carl Haglund siirtyy johtajaksi Accenturelle

Carl Haglund ja Frank Korsström Accenturessa

Uudessa tehtävässään Haglund johtaa eturivin pohjoismaisten finanssiyhtiöiden transformaatioprojekteja

Carl Haglund siirtyy johtajaksi Accenturelle. Hänen uusi tehtävänsä on Accenturen pohjoismaisessa pankki- ja vakuutusliiketoimintayksikössä. Haglund aloittaa tehtävässään tänään 6.8.2018.

”Accenture on merkittävä työllistäjä Suomessa ja edelläkävijä innovatiivisissa teknologioissa. Asiakkaat saavat Accenturen maailmanlaajuisen asiantuntijaverkoston ansiosta parhaat ja viimeisimmät ratkaisut käyttöönsä. Tämä vahvistaa pohjoismaisten asiakasyritystemme asemia jatkuvasti kiristyvässä kansainvälisessä kilpailussa”, Carl Haglund kertoo.

Accenturen tavoitteena on edistää asiakasorganisaatioidensa muutosohjelmia, joiden kautta niiden kyky palvella omia asiakkaitaan paranee. Hiljattain yhtiö on avannut Helsingin sydämeen Aleksanterinkadulle Innovation Hubin, johon kymmenet asiakasorganisaatiot ovat tuoneet omia tiimejään työstämään ratkaisuja yhdessä Accenturen ja usein myös startup-yritysten osaajien kanssa.

”Olemme innoissamme ja ylpeitä saadessamme yhden Suomen kokeneimmista tähtipelaajista tärkeäksi osaksi tiimiämme”, Accenturen Suomen ja Pohjoismaiden toimitusjohtaja Frank Korsström sanoo. ”Meiltä asiakkaat saavat maailmanluokan osaamista monilla toimialoilla. Haglundin monipuolinen johtamiskokemus, laajat verkostot ja näkemyksellisyys vahvistavat pankki- ja vakuutustoimialatiimimme osaamista entisestään ja tarjoavat merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme.”

Ennen siirtymistä Accenturelle Carl Haglund on toiminut bioenergiatoimija Sunshine Kaidi New Energy Groupissa vastuualueinaan Eurooppa sekä Kemiin suunnitteilla oleva biojalostamo. Suomen puolustusministerinä Kataisen ja Stubbin hallituksissa Haglund työskenteli vuosina 2012–2015. Ennen ministerin tehtäviään Haglund toimi Euroopan parlamentin jäsenenä vuosina 2009–2012. Haglund on toiminut useiden yritysten hallituksissa. Koulutukseltaan hän on kauppatieteiden maisteri.