Bittium laajentaa toimintaansa Keski-Euroopassa avaamalla uuden toimipisteen Müncheniin, Saksaan

1024px-Bittium_Oulu_2018

Kuvaaja: Santeri Viinamäki

Uusi toimipiste on yksi askel investoinneissa kansainvälisen myyntiverkoston kasvattamiseksi

Oulussa, 9.8.2018 – Bittium laajentaa toimintaansa Keski-Euroopassa avaamalla uuden toimipisteen Müncheniin, Saksaan. Bittiumin läsnäolo Saksassa mahdollistaa korkealaatuisen asiakastuen paikallisille asiakkaille sekä auttaa kehittämään ja tukemaan Bittiumin kansainvälistä myyntiverkostoa.

Uuden toimipisteen vetäjäksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Thomas Zieger. Thomasilla on pitkä kokemus myynnin ja liiketoiminnan kehittämisestä erilaisissa kansainvälisissä kommunikaatio- ja tietoliikennealan tehtävissä. Thomas aloittaa Bittiumilla lokakuun alussa.

“Saksan toimipiste on investointi kansainvälisen myyntiverkostomme kasvattamiseksi. Uuden toimipisteen ja paikallisen vetäjän avulla voimme parantaa asiakaspalveluamme ja kehittää liiketoimintaamme Keski-Euroopassa. Aiomme kasvattaa myynnin henkilöstöä ja tarvittavaa teknistä tukea Saksassa eurooppalaisia asiakkaitamme ajatellen”, sanoo Bittiumin toimitusjohtaja Hannu Huttunen.

Saksan toimipisteen lisäksi Bittiumilla on myynti- ja asiakastukitoimintaa Isossa-Britanniassa, Singaporessa, USA:ssa ja Meksikossa. Bittium työllistää tällä hetkellä lähes 700 työntekijää maailmanlaajuisesti, pääasiassa Suomessa.