Lindorffista tulee Lowell

vdnkbvoycmrkgy8wzflg

Luotonhallinnan palveluyhtiö Lindorff vaihtaa nimensä ja yritysilmeensä lokakuun alussa. Nimi vaihtuu Lowelliksi Suomen lisäksi myös neljässä muussa Pohjoismaisessa luotonhallintayrityksessä, jotka siirtyivät Lowell Groupin omistukseen maaliskuussa. 

Ennen yrityskauppaa brittiläislähtöisellä Lowellilla ei ole ollut toimintaa Suomessa.

 Lowell on kunnianhimoinen palveluntarjoaja, joka toimii Euroopan suurimmilla ja vaativimmilla luottomarkkinoilla. Laadukas luotonhallinta perustuu sujuvaan, ihmistä ymmärtävään palveluun. Tähän Lowell Suomi keskittyy. Palvelujen kehittämisessä tulemme hyödyntämään emoyhtiön kuluttajakäyttäytymiseen liittyvää asiantuntemusta vahvan palvelu- ja digiosaamisemme rinnalla, toimitusjohtaja Tuija Keronen sanoo.

Lindorffin laskun, maksumuistutuksen tai perintäkirjeen saa vuosittain yli 600 000 suomalaista. Yrityksellä on vahva tunnettuus ja yli 50 vuoden kokemus laskutuksen ja perinnän palveluista Suomessa.

 Olemme käyneet vuosien varrella miljoonia raha-asioihin ja luottojen hoitamiseen liittyviä keskusteluja suomalaisten kanssa. Joka viikko autamme 10 000 ihmistä henkilökohtaisen talouden hallinnassa. Erääntynyt luotto on ongelma sen ottajalle, mutta myös myöntäjälle – meidän tehtävämme on auttaa osapuolet löytämään yhteisen ratkaisun, Keronen toteaa.

Vuonna 1966 perustettu yhtiö toimi Suomessa alkujaan Contant-nimellä. Vuodesta 2005 lähtien nimi on ollut Lindorff. Lowell-brändin käyttöönoton myötä Lindorffin nimi jää Suomessa historiaan.

RAHAMAAILMA SOMESSA!!

YHTEYDENOTOT

Rahamaailma/Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
Sähköpostit:
rahamaailma (@)victoriamedia.fi
rahamaailma.talous(@)gmail.com
rahamaailma(@)yahoo.com