RESTAMAXIN JA ROYAL RAVINTOLOIDEN INTEGRAATIO ETENEE – KONSERNIN HALLINTO YHDISTETÄÄN JA TOIMINTAMALLIA UUDISTETAAN

24909757_2464436330448586_7625340157553166308_n

Restamax Oyj:n ostettua 1.6.2018 RR Holding Oy:n osakekannan konsernin tavoitteena on merkittävien synergiaetujen saavuttaminen ja kannattavuuden parantaminen toimintoja uudelleen järjestämällä ja päällekkäisiä toimintoja purkamalla. Suunnitteilla on konsernin johdon, hallinnon ja tukitoimintojen yhdistäminen, jolla on henkilöstön asemaan, tehtäviin ja määrään kohdistuvia vaikutuksia.

Toimintojen yhdistämiseksi ja uudelleen organisoimiseksi Restamax Oyj aloittaa yhteistoimintalain mukaiset neuvottelut, jotka koskevat RR Holding Oy:n ja sen tytäryhtiöiden (Royal Ravintolat Oy, Royal Konseptiravintolat Oy, Sushi World Oy) henkilöstöä. Neuvottelut eivät koske tulosvastuullisia ravintola- ja keittiöpäälliköitä.

Neuvoteltavana asiana on organisaation rakenteelliset muutokset toimintojen yhdistämiseksi ja työtehtävien uudelleen järjestämiseksi. Ravintolayksiköiden toimintojen ja työsuhteen ehtojen muuttamista suunnitellaan vastaamaan joustavammin alalle tyypilliseen kysynnän vaihteluun. Tavoitteena on varmistaa laadukas asiakaspalvelutaso, joka joustaa kysynnän mukaisesti. Uutta toimintamallia suunnitellaan toteutettavaksi ravintolakohtaisesti ja yhteistyössä henkilöstön kanssa noudattaen siihen soveltuvaa yhteistoimintaperiaatetta.

Ravintolahenkilöstöä koskevat ensimmäiset neuvottelut pidetään 26.9.2018. Yhteistoimintaneuvottelujen kestoksi on arvioitu kuusi viikkoa. Konsernin hallintoa koskevat neuvottelut on aloitettu aiemmin syyskuussa. Neuvotteluissa käsiteltävät toimenpiteet voivat johtaa henkilöstön työtehtävien uudelleenjärjestelyihin, osa-aikaistamisiin, lomauttamisiin tai irtisanomisiin. Neuvottelujen vaikutuksia tullaan tarkentamaan prosessin edetessä.

Hallinnollisten toimintojen päällekkäisyyksien purkamisella, osto- ja hankintavolyymin skaalaeduilla sekä henkilöstötehokkuuden parantamisella Restamax Oyj arvioi saavuttavansa vuonna 2019 noin kuuden miljoonan euron synergiahyödyt.

RAHAMAAILMA SOMESSA!!

YHTEYDENOTOT

Rahamaailma/Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
Sähköpostit:
rahamaailma (@)victoriamedia.fi
rahamaailma.talous(@)gmail.com
rahamaailma(@)yahoo.com