Reka Kaapelin yt-neuvottelut johtivat 18 hengen irtisanomiseen

reka_rmk53_web

Neo Industrial Oyj:n tytäryhtiö Reka Kaapeli Oy:n yt-neuvottelut ovat päättyneet. Osana toiminnan kehittämisohjelmaa käydyt yt-neuvottelut johtivat yhteensä 18 henkilön irtisanomiseen yhtiön Hyvinkään, Riihimäen ja Keuruun toimipisteistä. Lisäksi määräaikaisten työsuhteiden päättymiset ja ensi vuodelle ajoitetut eläkejärjestelyt alentavat yhtiön palkkakustannuksia ensi vuodesta lähtien.

Henkilöstövähennyksistä saavutettavat kustannussäästöt ovat ensi vuonna noin 0,7 miljoonaa euroa.

Osana toiminnan kehittämisohjelmaa Reka Kaapeli panostaa myynnin kehittämiseen. Yhtiö parantaa läsnäoloaan markkinoilla organisoimalla kotimaan myynnin uudelleen ja perustaa kaksi uutta aluemyyntikonttoria. Tällä hetkellä kotimaan myynti on keskitetty yhtiön Hyvinkään toimipisteeseen. Reka Kaapeli panostaa myös yhä vahvemmin tuotekehitykseen ja lanseeraa uusia tuotteita lähiaikoina.