Metso on saattanut päätökseen intialaista Rotex Manufactures and Engineers -yhtiötä koskevan yrityskaupan

Metso-BWX-7

Metso Corporation

Metso on tänään saattanut päätökseen intialaista Rotex Manufacturers and Engineers Private Limited (RMEPL) venttiiliautomaatioyksikköä koskevan yritysoston, joka toteutettiin ostamalla kaikki RMEBS Controls Private Limited (RMEBS) yhtiön osakkeet.

Yritysosto täydentää Metson toimilaite- ja venttiilitarjontaa mahdollistaen täyden valikoiman toimilaitteita tärkeimmille venttiilimarkkinoille ja laajemman valikoiman rajakytkimiä useisiin sovelluksiin. Lisäksi Metson prosessiventtiilien valikoima täydentyy uusilla tuotteilla, joita voidaan hyödyntää öljy- ja kaasu-, sellu- ja paperiteollisuudessa, kaivosteollisuudessa, vedenkäsittelyssä sekä monilla muilla prosessiteollisuuden aloilla.

“Yrityskauppa vahvistaa läsnäoloamme uusilla ja kiinnostavilla toimi- ja sovellusalueilla. Metsolle siirtyvät teknologiset ratkaisut sopivat saumattomasti nykyiseen tarjoomaamme ja vahvistavat maailmanlaajuista venttiililiiketoiminnan verkostoamme. Olemme luonnollisesti iloisia kun toivotamme uudet kollegat tervetulleeksi Metsoon, ja voimme palvella asiakkaitamme maailmanlaajuisesti,” sanoo Metson Venttiilit -liiketoiminta-alueen johtaja John Quinlivan.

Kaupasta tiedotettiin huhtikuussa 2018.

Tietoa ostetusta liiketoiminnasta

RMEBS yhtiöllä on Intian markkinajohtajuus toimilaitteissa ja se tarjoaa edistyksellisen valikoiman rajakytkimiä, prosessiventtiilejä sekä venttiilien automaatiotuotteita ja -ratkaisuja.

Yhtiö työllistää noin 330 henkilöä ja sillä on kaksi tuotantolaitosta Mumbaissa sekä  myyntitoimistot Mumbaissa, Vadodarassa, Kolkatassa ja Punessa.

RMEBS oli osa yksityisomisteista Rotex -yhtiötä.