Hobby Hall Oy aloittaa yt-neuvottelut

Hobby_Hall_uusi_myymälä_ulkoa

Kuluttajatavarakauppa Hobby Hall Oy aloittaa yt-neuvottelut tuotannollisista, taloudellisista ja toimintojen uudelleenjärjestelyistä johtuvista syistä. Neuvottelut koskevat yhtiön koko Suomen henkilökuntaa. Yhtiön palveluksessa työskentelee tällä hetkellä 74 henkilöä.

Hobby Hall on tehnyt tappiota jo pitkään. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli 40,2 M € ja liiketappio n. 5 M €. Yhtiö ennustaa merkittävää tappiota myös kuluvan vuoden osalta. Hobby Hall on kuulunut SGN Groupiin vuoden 2017 alusta alkaen.

”Olemme tehneet kovasti töitä sen eteen, että saisimme Hobby Hallin kannattavaksi. Valitettavasti emme ole tässä kuitenkaan onnistuneet. Käymme nyt tarkasti läpi kaikki mahdolliset vaihtoehdot, jotta toimintaa voidaan jatkaa kannattavasti”, sanoo Hobby Hallin toimitusjohtaja Stefan Nieminen.”

RAHAMAAILMA SOMESSA!!

YHTEYDENOTOT

Rahamaailma/Kerttu Vali
Pajamäenkatu 14, 48600 Kotka
Puh/SMS: 040-5563129
Sähköpostit:
rahamaailma (@)victoriamedia.fi
rahamaailma.talous(@)gmail.com
rahamaailma(@)yahoo.com