Neste Engineering Solutions ja Rejlers sopivat strategisesta kumppanuudesta- Neste Engineering Solutionsin alueellinen liiketoimintayksikkö siirtyy Rejlersille

Rejlers_500x300

Neste Engineering Solutions Oy ja teknisiin konsulttipalveluihin erikoistunut Rejlers AB ovat sopineet strategisesta kumppanuudesta. Kumppanuus vahvistaa Neste Engineering Solutionsin toimituskykyä ja mahdollistaa keskittymisen Nesteen strategian toteuttamiseen.

Osana kumppanuussopimusta Rejlers ostaa Neste Engineering Solutionsin alueellisen liiketoimintayksikön ja osapuolet tekevät pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen. Kyseinen liiketoimintayksikkö koostuu Turun, Kotkan, Oulun, Ruotsin ja Yhdistyneiden Arabiemiirikuntien toiminnoista ja henkilöstöstä, poislukien NAPCON-liiketoimintayksikkö. Alueellisen liiketoimintayksikön koko henkilöstö siirtyy Rejlersille vanhoina työntekijöinä. He jatkavat työskentelyä nykyisten Neste Engineering Solutionsin ja muiden asiakasprojektien parissa.

“Neste Engineering Solutionsin strateginen rooli on mahdollistaa Nesteen tavoite tulla uusiutuvien ja kiertotalousratkaisujen globaaliksi johtajaksi. Se edellyttää, että meillä on hyviä strategisia kumppaneita, jotka tukevat ja täydentävät meitä. Rejlers on vahva toimija pohjoismaisilla markkinoilla ja olemme jo pitkään tehneet yhteistyötä keskenämme. Rejlersillä ja niillä yli 300 kokeneella ammattilaisella, jotka siirtyvät kaupan myötä Rejlersin palvelukseen, on jatkossa erittäin tärkeä rooli Nesteen tarpeiden edelleen toteuttamisessa”, sanoo Neste Engineering Solutionsin toimitusjohtaja Patrick von Essen.

Rejlersin toimitusjohtaja Viktor Svensson on hyvin tyytyväinen siihen, että Neste Engineering Solutions valitsi Rejlersin strategiseksi kumppanikseen: “Odotamme innostuneina hyvää ja pitkäaikaista yhteistyötä Neste Engineering Solutionsin ja niiden asiakkaiden kanssa, joiden projekteja jatkamme osana tätä kauppaa. Olen vakuuttunut siitä, että tästä syntyy erittäin hyvä yhteistyö meidän kaikkien kesken ja toivotamme uudet kollegamme lämpimästi tervetulleiksi Rejlers-tiimiin.”  

Kauppa edellyttää kilpailuviranomaisen hyväksyntää, jonka arvioivan kestävän 1-4 kuukautta.