CORONARIA HOITOKETJU OY:lle UUSI TOIMITUSJOHTAJA

Voimakkaasti kasvava kotimainen Coronaria Hoitoketju Oy vahvistaa toimintaansa ja täydentää johtoaan

Yhtiön uutena toimitusjohtajana aloittaa 15.4.2013  Panu Ala-Nikkola. Hän siirtyy tehtävään Martela Oyj:n  Suomen tulosyksikön  johtajan paikalta. Martelassa hän on toiminut vuodesta 2001 lähtien. Sitä ennen hän on toiminut mm. Huhtamäki Oyj:n myynnin, markkinoinnin ja johdon tehtävissä Euroopassa ja Aasiassa.

Panu Ala-Nikkolan nimitys tukee Coronarian nopeaa kasvustrategiaa ja kehittymistä yhdeksi alan johtavista kotimaisista toimijoista. Hänen pitkä kokemuksensa tuote- ja palveluliiketoimintojen johtamisesta Suomessa ja kansainvälisesti edesauttaa yhtiötä olennaisesti vahvistamaan asemaansa nopeasti kasvavassa markkinassa.

Jari Mäki-Runsas on ansiokkaasti luotsannut yhtiötä viimeiset  viisi vuotta ja nostanut Coronarian merkittäväksi toimijaksi Suomen hoiva- ja terveydenhuoltosektorilla. Hallituksen ja toimitusjohtaja Mäki-Runsaan kanssa tehdyllä päätöksellä Jari Mäki-Runsas keskittyy jatkossa konsernin nopeasti kasvavan tytäryhtiön  Coronaria Päivähoito Oy:n toimitusjohtajan tehtäviin.  Tämän lisäksi hänen vastuullaan ovat myös hoivan liiketoiminnan sekä sote-ulkoistusten johtaminen.

“Yhtiön puolesta haluan toivottaa Panu Ala-Nikkolan tervetulleeksi uuteen tehtävään nopeasti kasvavassa liiketoiminnassa ja samalla kiittää Jari Mäki-Runsasta menestyksekkäästä työstä konsernin hyväksi.” Toteaa Coronaria Hoitoketju Oy:n hallituksen puheenjohtaja  Juha Mikkola.