PPO Yhtiöt Oy, Telekarelia Oy ja Kymen Puhelin Oy sulautuvat Elisaan 31.12.2013

Elisan, PPO:n, Telekarelian ja Kymen Puhelimen toimintojen yhtenäistäminen on edennyt suunnitellusti. Vuoden vaihteessa Elisaan sulautuvat PPO Yhtiöt Oy, Telekarelia Oy ja Kymen Puhelin Oy. Asiakkaille toimintojen yhtenäistäminen mahdollistaa entistä monipuolisemmat, jatkuvasti kehittyvät palvelut ja yhteydet.

Vuoden vaihteessa Elisaan fuusioituvien PPO Yhtiöt Oy:n, Kymen Puhelin Oy:n ja Telekarelia Oy:n liiketoimintakauppojen myötä Elisa vahvistaa strategiansa mukaisesti asemaansa päämarkkina-alueellaan Suomessa. Sulautumisten yhteydessä Kymen Puhelin Oy:n ja Telekarelia Oy:n osakkeenomistajista tulee Elisan osakkeenomistajia.

– Sulautumisilla ei itsessään ole vaikutusta asiakkaidemme palveluihin. Syksyn aikana aloitettua palveluiden yhdistämistä jatketaan ja kaikista palveluita koskevista muutoksista tiedotamme asiakkaitamme erikseen. Elisan ja Saunalahden palveluiden myynti on lähtenyt alueilla hyvään vauhtiin ja asiakkaat ovat ottaneet uusia palveluita innokkaasti käyttöön. Erityisen suosittuja ovat olleet Elisa Viihde, Saunalahti TuplaLaajakaista, sekä yritysten mobiili-, video- ja mediatauluratkaisut. Tuomme jatkossakin asiakkaillemme aina uusimmat, innovatiiviset palvelut, kertoo Elisan aluejohtaja Ari Punkkinen.

PPO:n tytäryhtiöt Viske Oy, BCC Finland Oy ja Gisforest Oy, sekä Kymen Puhelimen liiketoimintaa harjoittavat tytäryhtiöt KYMP Oy, Optimiratkaisut Oy ja Tansec Oy jatkavat toistaiseksi itsenäisinä, Elisan 100-prosenttisina tytäryhtiöinä omilla brändeillään.