Folksam Vahinkovakuutus vakuuttaa paralympiaurheilijat

IMG_5488

 

YLE Urheilun toimittaja Riikka Smolander haastattelee pääsihteeri Tiina Kivisaarta ja Folksamin Sofia Paltschikia.

Folksam Vahinkovakuutus Oy ja Suomen Paralympiakomitea ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimus on 4 vuotinen ja se kattaa muun muassa urheilijoiden vakuutukset.

-Sopimus on Paralympiakomitean kannalta historiallinen. Ensimmäistä kertaa paralympiaurheilijat vakuutetaan kattavasti. Meitä yhdistää Folksamin kanssa samanlainen arvomaailma sekä tahto tehdä laadukasta työtä tässä hetkessä, Paralympiakomitean pääsihteeri Tiina Kivisaari kuvailee.

Folksamin markkinointipäällikkö Sofia Paltschik on iloinen syntyneestä sopimuksesta.

-Ruotsissa Folksam on jo pitkään ollut Ruotsin Paralympiakomitean yhteistyökumppani. Siksi olemme myös iloisia että saamme olla mukana Suomessa tukemassa Suomen Paralympiakomiteaa. Me välitämme asioista, jotka ovat asiakkaillemme tärkeitä. Folksamin ja Paralympiakomitean arvomaailmat sopivat todella hyvin yhteen. Meidän omien kanavien kautta haluamme nostaa esille Paralympiakomitean työtä, mutta erityisesti urheilijoitten sisua ja periksiantamattomuutta.  Toivotamme talviparalympiajoukkueelle paljon onnea Sotšin kisoihin.