Ifin vakuutuksista K-Plussa-pisteitä kesäkuun alusta lähtien

eiaueajp6cbyxpcx6b4fra

If ja Kesko ovat sopineet yhteistyöstä, jonka ansiosta K-Plussa-kortin omistavat asiakkaat saavat Plussa-pisteitä Ifin henkilöasiakkaille tarjoamista vakuutuksista kesäkuusta 2014 alkaen.

If ja Kesko kertovat yhteistyön myötä tuotettavista palveluista ja eduista asiakkailleen tarkemmin yhteistyön alkaessa. Solmittu yhteistyösopimus on pitkäaikainen ja yhteistyössä ovat mukana myös Sammon kotimaisesta henkivakuutusliiketoiminnasta vastaavat yhtiöt Mandatum Life ja Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva.

K-Plussa-kumppanuuden lisäksi yhteistyön tavoitteena on kehittää uusia asiakaskohtaisia vakuutustuotteita K-ryhmän eri liiketoiminta-alueilla.

”Keskosta tulee Ifille erittäin merkittävä yhteistyökumppani Suomessa. Mahdollisuus saada Plussa-pisteitä vakuutuksista täydentää erinomaisesti Ifin omia keskittämisetuja. Asiakkaat saavat aitoa hyötyä nyt alkavasta yhteistyöstä”, sanoo If Vahinkovakuutusyhtiön toimitusjohtaja Timo Vuorinen.

”Käynnistyvän yhteistyön avulla pystymme tarjoamaan yhteiselle asiakaskunnallemme uusia mahdollisuuksia hyötyä sekä Ifin että K-ryhmän asiakkuudesta. Asiakkaillemme se tarkoittaa turvallisempaa arkea nykyistä vaivattomammin. Toivotamme Ifin vakuutustuotteet lämpimästi tervetulleiksi K-Plussa verkostoon”, toteaa K-Plus Oy:n toimitusjohtaja Ismo Riitala.

Kesko on vähittäiskaupan osaaja, jonka ketjuilla on noin 2000 kauppaa Pohjoismaissa, Baltiassa, Venäjällä ja Valko-Venäjällä. K-Plussa-kortteja on 3,9 miljoonalla suomalaisella 2,3 miljoonassa taloudessa.

www.if.fi

If vakuuttaa kaiken, mikä on elämässä arvokasta: ihmiset, eläimet, kodit, autot ja paljon muuta. Autamme myös yrityksiä turvaamaan toimintansa silloin, kun vahinko sattuu. 6 800 ammattitaitoista työntekijäämme huolehtivat, että 3,6 miljoonaa asiakastamme Pohjoismaissa ja Baltiassa saavat tarvitsemaansa apua ja oikeanlaista turvaa – jos jotain sattuisi tapahtumaan. If kuuluu Sampo-konserniin.