Afarak julkaisi 26.1.2021 tiedotteen siitä, että Helsingin hallinto-oikeus ei muuttanut Finanssivalvonnan päätöstä koskien Finanssivalvonnan Afarakille määräämää 1 450 000 euron seuraamusmaksua sisäpiiritiedon julkistamiseen ja sisäpiiriluettelon pitämiseen liittyvistä laiminlyönneistä.

Afarak on tänään jättänyt valituslupahakemuksen ja valituksen Korkeimmalle hallinto-oikeudelle Helsingin hallinto-oikeuden päätöksestä.

26.1.2021

HELSINGIN HALLINTO-OIKEUS EI MUUTTANUT FINANSSIVALVONNAN PÄÄTÖSTÄ

Pörssitiedote

Helsingin hallinto-oikeus antoi tänään päätöksen Afarakin tekemästä valituksesta   Finanssivalvonnan Afarakille määräämää seuraamusmaksupäätöstä koskien.

Helsingin hallinto-oikeus ei muuttanut Finanssivalvonnan päätöstä.

Afarak julkaisi 24.9.2019 tiedotteen siitä, että Finanssivalvonta määräsi Afarakille 1 450 000 euron seuraamusmaksu sisäpiiritiedon julkistamiseen ja sisäpiiriluettelon pitämiseen liittyvistä laiminlyönneistä.

Helsingin hallinto-oikeuden päätös ei ole lainvoimainen. Yhtiöllä on oikeus valittaa 26.1.2021 annetusta päätöksestä korkeimpaan hallinto-oikeuteen 30 päivän kuluessa siitä, kun se on saanut päätöksestä tiedon edellyttäen, että korkein hallinto-oikeus myöntää valitusluvan.

Yhtiön hallitus tulee perehtymään Helsingin hallinto-oikeuden päätökseen huolella ja harkitsee soveliaita jatkotoimia. Yhtiö tulee tiedottamaan jatkotoimista aikanaan.

Helsingissä 26.1.2021