Koskikeskukseen avataan lauantaina 6. maaliskuuta tanskalaisen päivittäistavaraketju Normalin myymälä. Nopeasti kasvava myymäläketju tarjoaa asiakkaille kansainvälisiä merkkituotteita kiintein, edullisin hinnoin.

Seitsemän vuotta sitten perustetulla päivittäistavaraketjulla on tällä hetkellä 250 myymälää Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Alankomaissa ja Ranskassa. Ketjun myymälä sijoittuu Koskikeskuksessa ykköskerrokseen keskusaukion laidalle, Eccon myymälän ja Linkosuon väliin.

Normalin valikoima kattaa yli 4 000 tuotetta eri tuotekategorioissa, kuten ihonhoito- ja hygieniatuotteita, kosmetiikkaa, meikkejä sekä kotitaloustuotteita. Kauppaketju pyrkii tarjoamaan asiakkailleen ainutlaatuisen ostoskokemuksen tuomalla valikoimaan vakiotuotteiden lisäksi viikoittain erilaisia uutuuksia. Normal suunnittelee avaavansa useita myymälöitä Suomeen lähivuosina.

”Normal vahvistaa päivittäistavaran tarjontaamme ja täydentää erinomaisesti Koskikeskuksen valikoimaa. Meille on tärkeää pystyä kehittämään ja uudistamaan kauppakeskuksen valikoimaa tarjoamalla asiakkaillemme uusia, kiinnostavia myymäläkonsepteja”, toteaa Koskikeskuksen keskuspäällikkö Reeta Thure.