Glaston on nimittänyt Hannele Anosen (49) Senior Vice President, People and Culture -tehtävään ja johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässään 1. elokuuta 2021 ja raportoi toimitusjohtaja Anders Dahlblomille.

Hannele Anonen siirtyy Glastonille Rexel-konsernista, jossa hän on toiminut useissa henkilöstöhallinnon johtotehtävissä maa- ja konserniorganisaatioissa. Hän aloitti Elektroskandiassa vuonna 2002 ja siirtyi Rexel-konserniin Elektroskandian yritysoston yhteydessä vuonna 2008. Anosella on lähes 20 vuoden vahva kokemus erilaisista tehtävistä henkilöstöhallinnon, viestinnän ja toiminnan kehittämisen osa-alueilla.

“Minulla on ilo toivottaa Hannele tervetulleeksi Glastonille kehittämään yhtiötä sekä johtamaan henkilöstöömme ja kulttuuriimme liittyvää toimintaa”, sanoo toimitusjohtaja Anders Dahlblom.

Yhtiön nykyinen lakiasiain- ja henkilöstöjohtaja Taina Tirkkonen jatkaa yhtiön lakiasiainjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä.

Glastonin 15. tammikuuta 2021 julkaistu nimitys samaan SVP People and Culture tehtävään ei toteudu.