Motonet avasi lauantaina 20.3. uuden tavaratalon Iisalmessa Kankaalla osoitteessa Kilpivirrantie 8. Autoalan ammattilaisia palvelee tiloissa AD VaraosaMaailma ja muita yritysasiakkaita Motonet Pro. Iisalmen Motonet yritysmyynteineen työllistää noin 25 työntekijää.

Autoilijan palvelukeskus sisältää Motonet-tavaratalon lisäksi Motonet-korjaamon. Samassa pihassa palvelee myös Motomaatti-testaus- ja palveluasema. Sähköautot on huomioitu latauspisteellä, ja Motovelo-huoltopisteellä voi huoltaa itsepalveluna polkupyörän.

‒ Uusi Motonet laajentaa Pohjois-Savon myymäläverkostoamme, johon kuuluu ennestään tavaratalo Kuopiossa. Kevään aikana avaamme uutena seudulla myös Varkauden Motonetin, kertoo Motonet Oy:n toimitusjohtaja Toni Stigzelius.

Koko tavaratalo on toteutettu uudella ilmeellä, jossa Motonetin laaja valikoima tulee aiempaa paremmin esille ja tuotteet ovat helpommin löydettävissä. Uutena tuotekokonaisuutena valikoimaan on tuotu kissan- ja koiranruuat ja -tarvikkeet.

‒ Asiakkainamme on paljon koiran- ja kissanomistajia. Halusimme tuoda heidän lemmikeilleen monipuolisen valikoiman jokapäiväistä ravintoa ja muita tarvikkeita. Valikoiman suunnittelussa oli mukana innokkaita harrastajia henkilöstöstämme, kertoo Stigzelius.

Motonet on suomalainen perheyritys, jolla on yhteensä 37 tavarataloa. Niistä 36 sijaitsee Suomessa ja yksi Virossa Tallinnassa. Iisalmen rakennuskokonaisuuden pinta-ala on noin 2600 neliötä, josta myymäläpinta-alaa on noin 1400 neliötä.

‒ Iisalmen tavaratalomme sijaitsee keskeisellä kauppapaikalla. Pystymme tarjoamaan tee-se-itse-ihmisille monipuolisesti tuotteitamme ja palveluitamme. Koronavirustilanteen vuoksi uusi Motonet avattiin ilman avajaisjuhlallisuuksia ja ilmaistuotteita, jotta asiakkaille voidaan varmistaa turvallinen ja joustava asiointikokemus, sanoo Motonet Iisalmen tavaratalopäällikkö Ulla Kolehmainen.

‒ Olemme erittäin iloisia, että saamme avata Iisalmessa ja uskomme, että Motonet ja tarjottavat palvelut sopivat asiakkaiden tarpeisiin. Pyrimme tietysti myös iloisella ja hyvällä asiakaspalvelulla täydentämään ostokokemusta, lupaa Stigzelius.